جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مدیرکل حفاظت محیط زیست تهران: با هرگونه تخلف در مناطق حفاظت شده به شدت برخورد می‌شود وعده جدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان | نقشه راه ۱۰ ساله سمپاد چه کمکی به دانش آموزان می‌کند؟
سرخط خبرها

دستگیری سارق خارجی توسط پلیس مشهد برای چندمین بار

  • کد خبر: ۲۹۴۸۴۱
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
دستگیری سارق خارجی توسط پلیس مشهد برای چندمین بار
ماجرای متهم ۱۹ ساله‌ای که گوشی شهروندان را از درون خودرو‌ها می‌ربود.

سهیل دیبا | شهرآرانیوز؛ خودرو گشت پلیس کنار خیابان ایستاد. مأموران در حال گشت‌زنی در محدوده کلانتری‌شان بودند. در این میان یکی از افسران متوجه پسر جوانی شد که با دیدن خودرو پلیس ناگهان از حرکت ایستاد و در جهت مخالف شروع به دویدن کرد. تجربه مأموران نشان می‌داد که تنها مجرمان و تبهکاران هستند که با دیدن خودرو پلیس پا به فرار می‌گذارند.

مأموران با دیدن حرکت عجیب پسر جوان، بلافاصله به دنبال او راه افتادند. وقتی این فرد متوجه شد پلیس پشت سرش می‌آید، شروع به دویدن کرد تا در کوچه‌پس‌کوچه‌ها خودش را مخفی کند؛ اما مأموران کلانتری نواب‌صفوی انگار دست او را خوانده بودند و بلافاصله به سرعتشان افزودند و متهم را پیش از فرار دستگیر کردند. بررسی‌های بعدی نشان داد که آنها اشتباه نکرده‌اند و یک سارق حرفه‌ای را بازداشت کرده‌اند.

مأموران با دستگیری پسر جوان در بازرسی از او یک گوشی تلفن همراه کشف کردند. پسر مدعی بود که گوشی خودش است، اما وقتی مأموران از او خواستند قفل صفحه را باز کند، او نتوانست و مشخص شد که گوشی خودش نیست. این‌بار پسر جوان مدعی شد که گوشی دوستش جا مانده و او می‌خواسته است آن را برایش ببرد، در این میان ناگهان گوشی زنگ خورد.

مأموران می‌دانستند که این تماس می‌تواند راز این گوشی را برملا کند و گوشی را جواب دادند که زنی از آن سوی خط با تعجب اعلام کرد که گوشی شوهرش است. در ادامه مشخص شد که این گوشی لحظاتی قبل از درون یک خودرو در همان حوالی سرقت شده است و مال‌باخته هنوز این موضوع را نمی‌داند.

دستگیری برای چندمین‌بار

برای مأموران مسجل شد که با یک سارق حرفه‌ای روبه‌رو هستند و به‌همین‌دلیل این فرد را به مقر انتظامی منتقل کردند. بازجویی از این فرد آغاز شد. او خود را به نامی معرفی کرده بود که هیچ اطلاعاتی از سابقه‌اش در سیستم پلیس ثبت نشده بود.
وقتی مأموران از این فرد خواستند کد‌ملی‌اش را بگوید، او کد‌ملی فرد دیگری را اعلام کرد و مشخص شد که هویت اولیه‌اش نیز شبهه دارد. در ادامه مأموران متوجه شدند که او یک تبعه خارجی است و تاکنون به اتهام چند فقره سرقت نیز دستگیر شده است.

شناسایی ۴ مال‌باخته

این متهم وقتی متوجه شد دستش برای مأموران رو شده است، به چندین فقره سرقت گوشی از خودرو‌های پارک‌شده در هسته مرکزی شهر اعتراف کرد که بررسی پرونده‌های سرقت منجر به شناسایی چهار مال‌باخته شد. این متهم که تنها نوزده سال دارد، تاکنون به ۹ فقره سرقت اعتراف کرده است.

با وجود اعتراف متهم، از سرنوشت گوشی‌های سرقتی خبری در دست نبود. در ادامه بازجویی‌ها این سارق جوان اعلام کرد که گوشی‌ها را پس از سرقت به یک مال‌خر می‌فروشد. با اطلاعاتی که این فرد در اختیار مأموران گذاشت، مال‌خر اموال مسروقه نیز شناسایی و مخفیگاهش ردزنی شد.

تیم رسیدگی‌کننده پرونده پس از هماهنگی به سراغ این فرد رفت و در اقدامی غافل‌گیرانه متهم را دستگیر کرد. در بازرسی از مخفیگاه این فرد نیز دو دستگاه گوشی سرقتی دیگر کشف شد. متهمان این پرونده پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->